HENTBOL BAYANLARDA BÖLGESEL LİG HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

HENTBOL BAYANLARDA BÖLGESEL LİG HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

MÜSABAKALAR ORDU, ANTEP VE KÜTAHYA´DA YAPILACAK

Kayseri Hentbol Spor Kulübü Bayan Takımı, Bölgesel Lig Grup müsabakalarına hazırlanıyor.

Hentbol de 2018-2019 Sezonu Kadınlar Bölgesel Lig Grup müsabakaları Ordu, Gaziantep ve Kütahya´da yapılacak.

Kayseri´yi Bölgesel Lig Kadınlar Grup müsabakalarında temsil edecek olan Kayseri Hentbol Spor Kulübü bayan takımı Gaziantep´te rakipleri ile karşı karşıya gelecek.

Kayseri Hentbol Spor Kulübü Başkanı Osman Yıldırım, bayanlarda iyi bir jenerasyonu kulüp bünyelerinde bulundurduklarını belirterek Gaziantep´te yapacakları grup müsabakalarında 5 takım arasında ilk iki sırada yer alarak bir üst tura çıkmayı hedeflediklerini kaydetti. Gaziantep´te yapılacak grup müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan başkan Yıldırım, şöyle dedi: ?23-27 Mart 2019 tarihleri arasında Gaziantep´te bölgesel lig müsabakalarına katılacağız. Kayseri Hentbol Spor kulübümüzde 15 yaş ortalamalı 16 sporcumuz bulunuyor. Müsabakalara kadar Talas Spor Salonu´nda haftada 2 gün antrenman yapmaya çalışıyoruz. Gaziantep Gazikent Spor Salonu´nda 23 Mart 2019 Cumartesi günü başlayacak müsabakalarda; Karaman Veteranlar Spor Kulübü, Gaziantep Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü, Mersin Volhent Spor Kulübü, Konya Kasırga Spor Kulübü takımları ile ilk 2´ye kalmak için mücadele edeceğiz.

Kayseri´de hentbol branşında uzun süreden beri kız takımımız yoktu. Ciddi anlamda Erciyes Üniversitesi´nin Süper Lig bayan hentbol takımı dışında ilimizden bayan takım liglerde uzun süre yer almadı. Bizde bu yıl yeni jenerasyon bayan sporcularımızla bir kız takımı oluşturmak istedik. Sporcularımızın tamamı ortaokul ve lise çağındaki kızlarımızdan oluşuyor. Hepsi bizim alt yapı sporcularımız. İyi bir jenerasyon ile iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum.?