GÖRME ENGELLİ FUTBOL MİLLİ TAKIMI, AVRUPA ŞAMPİYONASI`NA HAZIRLANIYOR

GÖRME ENGELLİ FUTBOL MİLLİ TAKIMI, AVRUPA ŞAMPİYONASI`NA HAZIRLANIYOR

Görme Engelli Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası`na hazırlanıyor

B1 Görme Engelliler Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kayseri`de sürdürüyor.
17 Ağutos`ta Argıncık Amatör Spor Tesisleri`nde başlayan kamptaki seçmeler sonucu milli takım formasını giymeye hak kazanacak sporcular, 14 Eylül`de İtalya`nın başkenti Roma`da yapılacak Avrupa Şampiyonası`nda mücadele edecek takımda yer alacak.
Teknik direktör John Ball, şampiyona öncesinde hazırlık maçları yapacaklarını belirterek, "Daha sonra seçmeler yapıp Avrupa Şampiyonası`na hazırlanacağız. Kayseri`de bize destek veren ve en iyi şekilde ağırlayan yetkililere teşekkür ediyoruz. Burada yer alan 5 futbolcu ile yolları ayıracağız. Buradan 2 kaleci ve 8 futbolcuyu Avrupa Şampiyonası`na götüreceğiz" dedi.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise, Kayseri`de yapılan tesislerin meyve vermeye devam ettiğini ifade ederek, "Görme Engelliler Futbol Milli Takım kampının şehrimizde yapılması ilimizde spor vizyonuna katkı sağlayacaktır. Buradaki kampın ardından İstanbul Riva`da son kamp gerçekleştirilecek. Kampta ilimizde forma giyen Oğuzhan Yokuş ve geçmişte Kayseri`de forma giymiş olan Develili Abdullah Sümer kardeşimiz de var. Kendisinin başarı göstererek milli takıma seçilmesini umut ediyorum" diye konuştu.