GEÇMİŞ OLSUN SAYIN BAŞKANIM

GEÇMİŞ OLSUN SAYIN BAŞKANIM

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, resmi siteden eski Başkan Recep Mamur ile ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Göreve gelişi ile birlikte kulübün borç durumunu paylaşan ve ?eski ile yeni başkanlar arasında sorun mu var?´ diye söylentilerin ortaya çıkmasına neden olunmasına karşın, Kayserispor Kulübü´nün resmi internet sitesinden yayınlanan bir mesaj, dostluğun baki olduğunu gösterdi. Uzun yıllardır Kayserispor´a başkanlık ve yöneticilik yapan Recep Mamur´un sağlık sebepleri nedeniyle hastanede tedavi görmesi ve başarılı bir operasyon geçirmesini bir mesajla duyuran Başkan Erol Bedir, eski başkana geçmiş olsun dileklerini iletti. Mesajında Başkan Bedir şöyle dedi: ?Uzun yıllar, yönetici ve başkan olarak Kayserisporumuza hizmet etmiş olan; Recep Mamur ağabey geçirdiği bir rahatsızlık üzerine geçtiğimiz hafta başarılı bir operasyon geçirmiş olup, taburcu edilmesiyle birlikte nekahet dönemine başlamıştır.

Şahsım ve temsil ettiğim Kayserispor camiası adına, sayın başkana geçmiş olsun diyor, en kısa sürede tam şifaya kavuşarak, ailesinin ve sevenlerinin arasına dönmesini temenni ediyorum.?