KAYSERİSPOR SEZONU 9.SIRADA TAMAMLADI

KAYSERİSPOR SEZONU 9.SIRADA TAMAMLADI

Spor Toto Süper Lig´in 34.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Evkur Yeni Malatyaspor´a konuk oldu. Karşılaşma Malatyaspor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu.

Yeni Malatya Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Volkan Bayarslan, Samet Çavuş ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yaptı.  Mücadele, Malatyaspor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşma Kayserispor´un santrası ile başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası Kayserispor´un etkili oyununa sahne olsa da, Kayserispor bu dakika içerisinde gol bulamadı. 22.dakikada Rahman Buğra Çağıran Evkur Yeni Malatyaspor takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 29.dakikada Kayserispor gole yaklaştı. Umut Bulut, ceza sahası dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan şutunu çekti, ancak top çerçeveyi bulmadı.

38.dakikada Cristian Sapunaru´nun topu kendi ağlarına göndermesiyle, Malatyaspor 2-0 öne geçti. İlk yarı Malatyaspor´un 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Malatyaspor´un vuruşu ile başladı. 60.dakikada Ryan Mendes, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden kaleye şut çekti, kaleci Fabien Farnolle kurtardı. 75.dakikada Adem Büyük topu ağlara gönderdi ve Malatyaspor´u 3-0 öne geçirdi. 81.dakikada Nikola, Kayserispor adına topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. 90+2.dakikada Kayserispor Mendes´in ayağından bulduğu golle skor 3-2´ye taşıdı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmayı Malatyaspor 3-2 kazandı. Kayserispor böylece ligi 9.sırada tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: DHA