ETSO’da GGK ve KGK İcra Komitesi toplandı

ETSO’da GGK ve KGK İcra Komitesi toplandı

ETSO’da GGK ve KGK İcra Komitesi toplandı

TOBB Erzurum İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) ve TOBB Erzurum İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ETSO’da bir araya geldi.
TOBB Erzurum İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), ilk icra komitesi toplantısını yaptı. ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, kurulun doğal delegeleri; ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Karakaya ve Genel Sekreter Osman Ömeroğlu ile İcra Komitesi Başkanı Kübra Alioğulları ve komite üyeleri katıldı. Toplantıda, İcra Komitesi Başkanı Kübra Alioğulları kurul bünyesinde yapılan görevlendirmelerle ilgili bir sunum yaptı. Toplantıda ayrıca, yeni dönemde kadın girişimciliğin özendirilmesi, desteklenmesi ve kadın istihdamının artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı.
TOBB Erzurum İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK), ilk icra komitesi toplantısını gerçekleştirdi. ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda düzenlenen toplantıya, kurulun doğal delegeleri; ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Karakaya ve Genel Sekreter Osman Ömeroğlu ile GGK İcra Komitesi Başkanı İsmail Suci ve komite üyeleri katıldı. Toplantıda, kurul bünyesinde yapılan görevlendirmelerle ilgili bir sunum yapan İcra Komitesi Başkanı Suci, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinasyonunda yürütecekleri çalışmalarda, genç girişimcileri cesaretlendirecek ve onlara yeni fırsatlar sunacak projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Suci ayrıca, doğru hedeflere, doğru adımlarla ulaşabilmek adına genç girişimcilere yönelik gerçekleştirecekleri her türlü faaliyette üyeleriyle istişareye büyük önem vereceklerini ifade etti. Toplantıda, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Karakaya’da, GGK İcra Komitesi Başkanı İsmail Suci’nin şahsında komite üyelerine yeni dönemde başarı dileğinde bulundu.