ERCİYES´İN GELENEKSELLEŞEN YARIŞMASI

ERCİYES´İN GELENEKSELLEŞEN YARIŞMASI

Erciyes Kayak Merkezi birbirinden eğlenceli yarışma ve etkinliklerle kayak sezonuna devam ediyor. Evli çiftlerin geleneksel Erciyes müsabakasının ikinci elemesi ?Artık çekilmez oldun´ Eşler Arası Kızak Yarışması´nda erkekler, eşlerini kızakla yukarı çekip

Kış sezonu boyunca birbirinden farklı aktivitelere ev sahipliği yapan Erciyes misafirlerine renkli ve keyifli bir hafta sonu yaşatmaya devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ?Artık Çekilmez Oldun´ yarışması 12 çiftin katılımı ile gerçekleşti. Tekir bölgesindeki kızak alanında gerçekleşen etkinlikte eşler piste çıktı.

 

Kayseri Erciyes A.Ş tarafından düzenlenen ve Mix Yaşam Merkezi, Lescon, Setenönü Butik Otel ve Byz Outlet tarafından desteklenen yarışmada erkekler, eşini kızakla yokuştan çektikten sonra hiç ara vermeden, yukarıdan aşağı doğru eşiyle birlikte kızakla kayarak bitiş çizgisine ulaşmak için çaba sarf etti. Hırs ve eğlencenin bir arada olduğu etkinlikte kimi erkekler eşlerini kızakla çekmede zorlanırken, kimisi de yarışı yarıda bıraktı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışmada Emel ? Mustafa Deniz birinci, Yeliz ? Cemal Şahin çifti ikinci, Neslihan ? Necmettin Kambur çifti ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren çiftlere ödüllerini Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı takdim etti.

30 Aralık Pazar, 27 Ocak 2019 Pazar tarihlerinde düzenlenen ve 24 Şubat 2019 Pazar tarihlerinde düzenlenecek olan kızak yarışlarının her birinde dereceye giren ilk üç çift 24 Mart 2019´da gerçekleşecek ve son yarışmaya da katılmaya hak kazanacaklar. 24 Şubat 2019 tarihlerindeki ?Artık Çekilmez Oldun´ kızak yarışmasına katılmak isteyen evli çiftler www.artikcekilmezoldun.com web sayfasından online kayıtlarını yaptırabilecekler.