ERZURUM ALP DİSİPLİNİ K2 YARIŞLARI SONA ERDİ

ERZURUM ALP DİSİPLİNİ K2 YARIŞLARI SONA ERDİ

Bölge Kayak Takımı sporcularından Hülya Deveci ve Rana Çetinkaya, Erzurum´da yapılan Alp Disiplini K2 yarışmalarında ikişer gümüş madalya kazandılar.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı´nın 2016 yılı faaliyet programında yer alan Alp Disiplini K2 Ligi yarışları Erzurum´da yapıldı. 22-23 Şubat 2016 tarihleri arasında Palandöken Kayak Merkezi´nde yapılan K2 Ligi yarışlarında genç kayakçılar dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Antrenörleri Hülya Çam, Sait Güneş ve Fevzi Canibek koordinesinde yarışlara katılan Kayak Bölge Takımı sporcuları elde ettikleri derecelerle puanları toplamayı bildi. Büyük Slalom yarışlarında ise Bölge Takımı sporcularından Hülya Deveci ve Rana Çetinkaya iki gün süren yarışların ikisinde de 2. olarak ikişer gümüş madalya kazandılar.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Alp Disiplini K2 Ligi yarışları sonunda K1 Ligi´ne yükselebilmek adına güzel sonuçlarla dönen Bölge takımı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Genç kayakçılar ve teknik ekip de desteklerinden dolayı İl Müdürü Eskici´yi teşekkür ederek K1 Ligi´ne daha çok sporcu gönderme sözü verdiler.