ERCİYESSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ

ERCİYESSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ

TFF 3.Lig 2.Grup´ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor, sezonun 16.hafta karşılaşmasında sahasında Muğlaspor´u konuk etti. Karşılaşma sonunda Erciyesspor taraftarı önünde 4-2 mağlup olarak sahadan ayrıldı.

3.Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor sezonun 16.hafta karşılaşmasında sahasında Muğlaspor´u konuk etti. Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanan mücadelenin ilk yarısını 2-1 mağlup tamamlayan mavi-siyahlılar 90 dakika sonunda ise 4-2´lik yenilgi ile haftayı kapattılar.

Karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte atak geliştiren taraf konuk ekip Muğlaspor oldu. 34.dakikada Muğlaspor´da Berkay Yüksel takımı adına ilk gole imza attı ve skoru 1-0´a taşıdı. 39.dakikada ise bu kez Muğlaspor´da Emre Gemici sahneye çıktı. Ani atak sonrasında gelişen pozisyonda topu ağlarla buluşturan Gemici, skoru 2-0´a taşıdı. İlk yarı bu skor ile tamamlanacak derken Kayseri Erciyesspor´da dakikalar 45+1´i gösterdiğinde sahneye Okan Yenidünya çıktı ve farkı 1´e indiren golü kaydetti. Bu golle birlikte ilk 45 dakika tamamlanırken, Kayseri Erciyesspor devre arasına 2-1 mağlup girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf konuk ekip Muğlaspor oldu. 47.dakika Emre Gemici bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. (1-3). 90 dakikanın sonuna eklenen sürede ise goller karşılıklı geldi. 90+1´de Muğlaspor´da Ender Acar takımının 4.golünü kaydederken, Kayseri Erciyesspor´da Cüneyt Turgut ise 90+3´te skoru belirleyen gole imza attı ve Kayseri Erciyesspor sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Kayseri Erciyesspor, sezonun ilk devresinin son maçında ise 17 Aralık Pazar günü Velimeşespor deplasmanında mücadele edecek. Karşılaşma Lüleburgaz 8 Kasım Stadı´nda saat 13.30´da başlayacak.