Elektrik firmasına "En Övgüye Değer" ödülü

Elektrik firmasına

Elektrik firmasına "En Övgüye Değer" ödülü

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) Müşteri Deneyimi ve Çalışan Deneyimine yönelik hayata geçirdiği "POME" Akıllı Ekran Projesi ile IMI Conferences tarafından düzenlenen 2023 Turkey Call Center Awards En İyi Teknoloji Kullanımı kategorisinde ödül sahibi oldu.
Çeşitli sektörlerden, çağrı merkezi hizmeti veren katılımcıların yer aldığı ve firmaların rekabet ettiği yarışmada, jüri tarafından teknoloji kullanımına dair farklı kriterler değerlendirildi. Operasyonel süreçlerde teknoloji kullanımı, teknolojiye uyum seviyeleri ve dijital kanallarda müşteriye sağlanan faydalar gibi unsurlar ön plandaydı. İletişim Merkezi Hizmeti kapsamında, farklı sektörlerden firmaların katılımıyla gerçekleşen organizasyonda "En İyi Teknoloji Kullanımı" kategorisinde sunduğu "POME" projesiyle YEDAŞ "En Övgüye Değer" ödülünü alarak bu yıl aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

“Müşterilerimizin hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz”
YEDAŞ Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu, "POME Akıllı Ekran Tasarımı dijital çağın gereksinimlerine yönelik hazırlanan bir sistem. POME ile müşterilerimizin tüm temas noktalarını tek bir ekranda görerek, müşteri talep ve şikayetlerini yönetebiliyor, müşteri memnuniyetini iyileştirmek adına elde ettiğimiz dataları en iyi şekilde değerlendirebiliyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirketimiz, kendi iç kaynaklarıyla geliştirdiği “POME” sistemleri ile çalışan ve müşteri deneyimini iyileştirirken, bu ödülle başarısını taçlandırdı. Vizyonumuz doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmaların ödülle tescillenmesi bizleri oldukça mutlu ediyor. Yapılan bu başarılı çalışmalar ve geliştirilen dijital çözümlerle, müşterilerimizin hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz" dedi.