EĞRİBUCAKLILAR DAHA UCUZA VE DAHA TEMİZ ISINACAK

EĞRİBUCAKLILAR  DAHA UCUZA VE DAHA TEMİZ ISINACAK

Eğribucak Mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Vatandaşların doğalgazın Eğribucak Mahallesine getirilmesini isteklerine ?2019 yılında doğalgaz Eğribucak Mahallesine gelecek?demişti.

Melikgazi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eğribucak Mahallesine bağ ve sayfiye alanlarının yoğun olduğu, bu bölgenin Kayseri sosyal yaşam tarihinde adeta tarihi bir mekan olduğunu gerçekleştirilen çalışmalar ile şehrimize yakışır bir konuma geldiği, yollarının tamamının asfaltlandığını, çevre düzenlemelerinin yapıldığını söyledi.

2019 yılı kış aylarında Eğribucaklıların daha temiz ve ucuza ısınacaklarını çünkü doğalgaz hattının artık Eğribucak sokaklarından evlere döşendiğini belirten Başkan  Büyükkılıç ?Eğribucak gönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Bu eşsiz doğal güzelliklerin havası artık kirlenmeyecek ve kirli olmayacak. Eğribucaklılar 2019 yılında daha ucuza ve daha temiz ısınacaklardır. Çünkü Doğalgaz ile hava kirlenmeyecek ve ucuz doğalgaz ile evlerinin her köşesi ısınacaktır. Bunun için İmar Planında tadilat yapılarak doğalgaz hattı çalışması hızlandırılacaktır? dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, havası ve suyu ile doğal ve tarihsel güzellikleri içinde barındıran Eğribucak Halkının hak ettiği hizmeti aldığını ve artık doğalgazın gelmesi ile havasının bozulmayacağını sözlerine ekledi.