?DÜNYA MAZLUMLARINA ENSAR OLMUŞ BİR MİLLETİZ?

?DÜNYA MAZLUMLARINA ENSAR OLMUŞ BİR MİLLETİZ?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı´nın teşrifleri ile Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından ?Şimdi Yaraları Sarma Zamanı´ ve ?Halep´te İnsanlık Ölmesin´ k

Başkan Büyükkılıç ?Burada çok hayırlı ve güzel bir iş için toplanmış bulunmaktayız. Bizim milletimiz, tarihte zulme uğrayan bütün mazlumlara, mağdurlara kapılarını, gönüllerini açmış ve onlara ensar olmuş bir millettir? dedi.

Yükümüz Kardeşlik sloganı ile hayat bulan yardım kampanyasında bu zamana kadar Kayseri´den 424 tır gönderildiğini ve hayırseverler şehri Kayseri´nin bu işin başını çekerek önemli bir hayra vesile olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi;  ? Bu işin ucundan tutmak hepimiz için bir sevinç kaynağı olmaktadır. Her şeyden önce Diyanet İşleri Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu konuda tüm kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütlerinin çok daha fazla duyarlı olması gerekmektedir. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın! düşüncesiyle insana değer vermek hepimizin asli görevi olmalıdır. Türkiye Diyanet Vakfı, Kayseri İl Müftülüğü organizasyonunda tarafından Suriye´deki savaş mağdurlarına gönderilmek üzere hazırlanan 10 tır dolusu yardım malzemesini Kayserililer olarak yine mazlum ve mağdurların yanında yer alacak ihtiyaç duyulan ne varsa, onlarla ilgili yardım tırlarını bundan sonrada göndermeye devam edeceğiz. Türkiye Diyanet Vakfı ve Kayseri İl Müftülüğü´nün bu anlamlı projesine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum?