DEVELİ VE TOMARZA´YA BAYRAMIN 2.GÜNÜNDE ÖZHASEKİ´DEN ZİYARET

DEVELİ VE TOMARZA´YA BAYRAMIN 2.GÜNÜNDE ÖZHASEKİ´DEN ZİYARET

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ramazan Bayramı dolayısıyla 2.gün Develi ve Tomarza´yı ziyaret ederek ilçe sakinleri ile bayramlaştı.

İlçe protokolünce karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, daha sonra AK Parti Develi İlçe Başkanlığı´na geçerek partililerle bayramlaştı.

Bakan Özhaseki, Develi  ilçe sakinlerinin  gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti  dile getirerek , ?Develimiz her daim sıcaklığını, misafirperverliğini hissettiğimiz, Kayserimizin göz bebeği İlçemizdir. Develi gerek nüfusu, gerek de potansiyeli ile diğer taşra ilçelerimizden her zaman daha önde olmuştur. Develimizin, ülkemizin hatta tüm ümmet coğrafyamızın kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir milat noktasıdır. İçerdeki ve dışarıdaki hainlerle uğraşmakla birlikte dev projelere imza atan hükümetimizin bu çalışmalarının istikrarı için bu seçim hayati bir öneme sahiptir? dedi. Develi ziyaretinin ardından Bakan Özhaseki ve beraberdeki partililer Tomarza ilçesine geçti.