Develi`de kentsel dönüşüm onayı sevinci

Develi`de kentsel dönüşüm onayı sevinci

Develi ilçesinin Fenese aşağı, Fenese yukarı mahallelerinin sınırları içindeki alan kentsel dönüşüm için Cumhurbaşkanının onayıyla resmi gazetede yayınlandı.

DEVELİ ilçesinin Fenese aşağı, Fenese yukarı, İzmirli, Abdulbaki, ve Everek Camikebir mahallelerinin sınırları içindeki toplamda 208 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm Cumhurbaşkanının  onayıyla resmi gazetede yayınlandı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kentsel dönüşüm projesinin resmi gazetede yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada, ?Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana üzerinde titizlikle çalıştığımız ve Develimiz için hayati öneme sahip kentsel dönüşüm projesi Cumhurbaşkanımızın onayıyla resmi gazete de yayınlanmıştır. Develimiz için milat olan bu günde bu projenin kabul edilmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ve diğer bakanlarımıza ve yetkililere teşekkür ederim. Kentsel Dönüşüm Projemizin tamamlanmasıyla Develimizin çehresi değişecektir.? dedi.