Deniz Çağan, AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı oldu

Deniz Çağan, AK Parti

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Çağan, 14 Mayıs 2023'te yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den Kayseri 28'inci Dönem milletvekili aday adayılığı başvurusunu yaptığını duyurdu. Çağan, aday adayı olduğunu, "Siyasetin, insana yüklediği sorumluluğun bilinciyle Allah’ın rızası, milletin duası için yapılması gereken bir görev olduğunu daha baştan bilerek, özümseyerek Kayseri’mize ve hemşehrilerimize hizmet edebilmek amacıyla AK Parti’mizden Kayseri Milletvekili aday adayı olmak için 'Bismillah' dedik" ifadeleriyle paylaştı.

Çağan, aday adayı olması üzerine yaşadığı sevinç ile ilgili "Kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum AK Parti’den aday adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve talimatları doğrultusunda her zaman kadim şehrimiz Kayseri ve ülkem için özveriyle çalışmaktan ve bu cennet vatana hizmet etmekten büyük gurur duyacağım" ifadelerini kullandı.

Çağan, "Dün olduğu gibi bugün de AK Parti'mizin çatısı altında, Türkiye Yüzyılı’nda, asrın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin emrinde, Milletvekili Aday Adayı olarak, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin İslam alemi ve dahi ülkemiz adına bir kez daha hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuşarak açıklamasını sonlandırdı.

Aile şirketleri olan Çağan Grup’ta uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Deniz Çağan, şirketin televizyon ve gazetelerinde Genel Müdür olarak görev yapıyor. Çağan, 2021 yılında Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı olarak seçilmiş olup bu görevine devam ediyor.