CUMHURİYET HALK PARTİSİ´NDE BAYRAMLAŞMA

CUMHURİYET HALK PARTİSİ´NDE BAYRAMLAŞMA

Ramazan bayramı münasebetiyle CHP Kayseri İl Başkanlığı binasında İl Başkanı Ümit Özer, Milletvekili Çetin Arık ve Milletvekili Adayları partililerle bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl teşkilatında bayramlaşma yapıldı. İl Başkanı Özer yaptığı konuşmasında ?´ Sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel günleridir. Bayramlar sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Yaşadığımız bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. İslam coğrafyasının ve Türkiye´nin içinde bulunduğu sıkıntılı bu günlerde bayramları birbirimizi kucaklamak için fırsat olarak görmeliyiz´´ diyerek sevgi, saygı içerisinde hoşgörü ile kardeşçe bir yaşama dikkat çekti.

Özer yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerine de vurgu yaparak sözlerine şöyle devam etti ?´ Bu duygu ve düşüncelerle tüm ülkemin, Kayseri´mizin mutlu, huzurlu ve barış içerisinde bir bayram geçirmesini diliyorum. Yaşadığımız bu bayram coşkusunun aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını 25 haziran´da burada hep birlikte daha büyük bir coşku ve mutlulukla bayram tadında bir gün geçirmemizi canı gönülden diliyor hepinizin bayramını kutluyorum.´´.