CHP`den İYİ Parti`ye geçen Arık`tan toplu mesaj değişikliği

CHP`den İYİ Parti`ye geçen Arık`tan toplu mesaj değişikliği

İYİ Parti`ye geçen 15 CHP`li vekil arasında yer alan Kayseri Milletvekili Çetin Arık, toplu cep telefonu mesajlarında değişiklik yaptı. Daha önce mesajlarının sonuna `Çetin Arık CHP Kayseri Milletvekili` ibaresini ekleyen Arık, 23 Nisan kutlama mesajının

 İYİ Parti`ye geçen 15 CHP`li vekil arasında yer alan Kayseri Milletvekili Çetin Arık, toplu cep telefonu mesajlarında değişiklik yaptı. Daha önce mesajlarının sonuna `Çetin Arık CHP Kayseri Milletvekili` ibaresini ekleyen Arık, 23 Nisan kutlama mesajının sonuna `Çetin Arık Kayseri Milletvekili` yazdı.
CHP`den İYİ Parti`ye katılan vekillerden Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "Bu oyunu bir yazan, bir de bozan var. Tek adam ve yancısının oyununu bozacağız" açıklaması yaptı. İYİ Parti`ye geçtikten sonra Arık`ın sosyal medya hesaplarında `25 ve 26`ncı Dönem CHP Kayseri Milletvekili` ibaresi aynı kalırken, cep telefonlarına gönderdiği toplu mesajlarda ise değişiklik yaptı. Daha önce mesajlarının sonuna `Çetin Arık CHP Kayseri Milletvekili` ibaresini ekleyen Arık`ın, 23 Nisan kutlama mesajının sonuna `Çetin Arık Kayseri Milletvekili` yazması dikkat çekti.
`SORUMLULUKTAN KAÇMAYACAĞIZ`
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında Çetin Arık, İYİ Parti`ye geçiş kararına atıfta bulunarak, şu ifadeleri kullandı:
"Çocuklarımızın aydınlık geleceği; milletimizin egemenliği için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün yolundan yürümeye devam edecek, bu konuda hiçbir sorumluluktan kaçmayacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet."