CHERY´İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

CHERY´İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Geride kalan sezon İstikbal Mobilya Kayserispor´da tamamlayan Chery´nin yeni adresi belli oldu. Tecrübeli oyuncu, İsrail ekibi Maccabi Haifa ile anlaştı.

2018-2019 sezonunu İstikbal Mobilya Kayserispor´da tamamlayan Chery, İstikbal Mobilya Kayserispor ile anlaşsa da çocuklarının eğitim durumu yüzünden son noktayı koyamamıştı. Tecrübeli 10 numara yeni sezonda İsrail´de forma giyecek.

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunda İstikbal Mobilya Kayserispor forması altında başarılı maçlar çıkaran Tjaronn Chery nihai kararını verdi. Hollandalı yıldız, tercihini ne Kayserispor´dan ne de Türkiye´den yana yaptı. Chery, İsrail ekibi Maccabi Haifa ile anlaştı. Yıllık 800 Bin Avro rakama anlaştığı öğrenilen Chery, geçen sezon İstikbal Mobilya Kayserispor forması ile 9 gol atarken 4 de asist yapmıştı.

Chery´i kadrosuna katamayan İstikbal Mobilya Kayserispor, SC Heerenveen takımından transfer ettiği 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Ben Rienstra ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Chery konusunda daha önce açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir şunları söylemişti: ?Chery ile görüşüyoruz bende görüştüm. Dedim ya kâğıdı kalemi elinize alırsanız Chery´nin bölgesinin ne kadar dolu olduğunu zaten görürüz. Chery iyi oyuncu ama bölgesi dolu olmasına rağmen biz takıma katılmasını istedik. Ailevi nedenlerle çocuklarının okul sorunları nedeniyle biraz zorlanıyor, duygusal bir çocuk. Önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum ama bizim planlamamızda Chery olmazsa olmaz değil, olursa mutlu oluruz. Kendisi de gelmek istiyor ama özel durumunu aşması lazım, parasal bir konu yok.?