Çekerek'te büyük buluşma. Özışık: 'Devletimin hizmetkarıyım'

Çekerek

Kayseri Pancar Ekiciler Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. eski Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık Yozgat'ın Çekerek ilçesinde incelemelerde bulunduğu sırada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya geldi.

Kayseri Pancar Ekiciler Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. eski Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık Yozgat'ın Çekerek ilçesinde incelemelerde bulundu. Özışık ilçede incelemelerde bulunurken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Çekerek'teki incelemelerine Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu, Yozgat Valisi Sayın Ziya Polat, Yozgat Ak Parti Milletvekili Sayın Yusuf Başer, Ak Parti önceki dönem Yozgat il Başkanı Sayın Çelebi Dursun ve protokol eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay ile bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Özışık; “Anadolu insanı olarak devletine, vatanına, milletine, bayrağına bağlı üreten çiftçilerimizle birlikte olmak, onların bu sevincini paylaşmak, berekete vesile olması için dua etmek bizim boynumuzun bir borcu. Biz bir olacağız, beraber olacağız, üreteceğiz, hep beraber Yozgat, hep beraber Kayseri, hep beraber Allah'ın izniyle Türkiye olacağız." şeklinde konuştu.