BİR KAYSERİSPOR VAR

BİR KAYSERİSPOR VAR

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, eski başkan Recep Mamur´un açıklamaları sonrasında kulübün resmi internet sitesinden açıklamalarda bulundu. Bedir, ?Herkesi ve her şeye rağmen yarın Kadir Has´ı dolduralım´ dedi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, eski başkan Recep Mamur´un açıklamalarının ardından kulübün resmi internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Önümüzde kazanılması gereken bir maç var diyen Bedir, ?Yarın Kadir Has´ı dolduralım´ dedi.

Bedir, ?Bir Kayserispor var´ başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Harçlığını biriktirerek aldığın formayla, gece evde kahvaltı yapıp, 24 saatlik otobüs yolculuğunda içtiğin 2 tas çorba ile çıktığın deplasmanlarla, ya parasını ucu ucuna denk getirerek satın aldığın veya bir ağabeyin hediye ettiği kombineyle içeride-dışarıda gücünün son zerresine kadar destek verdiğin bir Kayserispor var. Ekonomik durumun biraz iyiyse, kombineyle, biletle veya locayla, maçlarına gelerek mücadelesine katkı verdiğin bir Kayserispor var. Mazeretlerin gereği; Deplasmanlara, iç saha maçlarına gelemesen de gönülden desteklediğin, duanı esirgemediğin bir Kayserispor var. Kayseri´de yaşamasan da Türkiye veya Dünya´nın herhangi bir ülkesinde ikamet etsen de yüreğinden atamadığın, Avrupa´daki herhangi bir mağazada renklerini gördüğünde kalbinin hızla çarpmasına neden olan bir Kayserispor var. Halen süper ligde mücadele eden ve önümüzdeki sezonlarda büyük hedefleri olan bir Kayserispor var.

Ancak, bu durumdan, rahatsız olanlar da bulunmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda aynı ligde mücadele eden kardeşinin (Erciyesspor) ligden düşmesi için her türlü oyunu tezgâhlayanlar, 2016-17 sezonu devre arasında ?ligden kesin düştü? diye sahipsiz bırakılan Kayserisporumuzun yeni yönetim, şehir, taraftar ve takımın kenetlenmesi sonucu kurtulmasını ve sonraki sezonlardaki başarısını kıskanmaktadırlar. Takımımız üzerinde oyunlar oynanmakta, Kayserisporumuz; taraftarından, hemşerilerinden, sportif başarılarından uzaklaştırılmaya çalışılmaktadır. Hele hele başarının Avrupa´ya sıçraması asla istenmemektedir. Değerli hemşerilerim; 2 yıl önce, ekonomik olarak iflas etmiş, oyuncuları kaçmış, ligin ilk yarısında toplayabildiği 12 puanla ligden düşmesi kesin denilen takımımızı rica üzerine devraldığımda; Gelinen bu durumun müsebbiplerince: Hayırlı olsun? denmemesine, Ne bir galibiyetimiz, ne de ligde kalışımız:  ?Tebrik edilmemesine?, Tam tersine: ?Ciddi üzüntüler duyulmasına?, Mağlubiyetlerimizde ise:? Sevinç çığlıkları atılmasına ? rağmen; Ben yine de: Kayseri´de yaşayıp, hangi alanda olursa olsun, şehrimize ve insanımıza dokunan olumlu hizmetler yapan her şahıs ve kuruma teşekkürlerimle birlikte, özellikle halen onurla başkanlığını yürüttüğüm Kayserisporumuzun kuruluşundan itibaren bugüne kadar iyi niyet ve dürüstçe hizmet eden tüm başkan ve yöneticilerine de, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum. Vefat edenlere Allah (cc) ?tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 52 yıldır değişik kişilerce büyütülmeye çalışılan bir fidanın, heybetli bir çınar olma yolundayken, kurutulmaya çalışılmasını da bir türlü anlayamıyorum. Fedakâr Kayserispor taraftarları;

Evet, yukarıda izah edildiği üzere bir Kayserispor var. Ne ikinci bir Kayseri, ne de başka bir Kayserispor yok. Hep birlikte sahip çıkmamız gereken, sahip çıkmaz isek sıkıntılı günlerin tekrar geri gelmesini engelleyemeyeceğimiz bir değerimiz var. Bu şehirde yaşayan herkesin ve her kesimin ortak paydası olan takımımızın bu hafta evimizde oynayacağımız Konyaspor maçı hayati öneme haizdir. Bu maçta galip gelmemiz halinde bu yıl ki hedeflerimize büyük bir adım daha atmış olacağız. Aksi durumda ise, hem puan olarak üzülecek, hem de Kayserisporumuzun tökezlemesini dört gözle bekleyen içeride ve dışarıdaki şer odaklarını sevindirmiş olacağız. Bu maçta alacağımız galibiyet, hanemize üç puan ilavesiyle birlikte Kayserisporumuzu zora sokmak isteyenler için de okkalı bir şamar olacaktır. Bu itibarla; 22.09.2018 Cumartesi günü, saat 16.00´da kendi sahamızda oynayacağımız Konyaspor maçına tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Cumartesi mesai yapan işyerlerinden, bu maça gelecek çalışanları için de izin istiyorum. Cumartesi Kadir Has´ta buluşalım. Takımıyla, yönetimiyle, taraftarıyla bir ve beraber olduğumuzu gür bir sesle haykıralım. Zaten iyi olan takım kalitemize bir de tribün kalitesini ilave edelim. Taraftar olarak takımımıza vereceğiniz destek, son üç deplasmanımızda ki (Bursaspor, Fenerbahçe, Göztepe) takımların taraftar desteğinden asla eksik kalmasın. Unutmayın. Gücünüz gücümüzdür.?