BİLGENESİL OKULLARI´NA, CAMBRİDGE ÜNİVERSİTESİ´NDEN BAŞARI SERTİFİKASI

BİLGENESİL OKULLARI´NA, CAMBRİDGE ÜNİVERSİTESİ´NDEN BAŞARI SERTİFİKASI

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde bünyesine ilkokul ve anaokulu öğrencilerini de dâhil eden Bilgenesil Okulları, özgün ve tematik eğitim modelindeki eğitimin meyvelerini almaya devam ediyor. Yabancı dil eğitiminde de adını başarıyla duyuran Bilgenesil Ok

Yeni binasında anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmetine devam eden ve her geçen gün yaptığı çalışmalarla eğitim camiasından takdir alan Bilgenesil Okulları şimdi de yabancı dil eğitimindeki başarısıyla göz kamaştırıyor.

Ülkü-Hüseyin Döngel yönetiminde özgün ve tematik anlayışıyla eğitim veren Bilgenesil Okulları´nın yabancı dilde göstermiş olduğu başarı, karşılıksız kalmadı. 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde Cambridge Üniversitesi Sınavı´na hazırlıkta göstermiş olduğu başarıdan dolayı Bilgenesil Okulları´na teşekkür plaketi ve sertifikası verildi.

Eğitim camiası tarafında da takdirle karşılanan bu başarının 2018-2019 eğitim-öğretim yılında da devam edeceğini belirten Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel ?Okulumuz kendine özgü geliştirdiğimiz özgün ve tematik eğitim modeli ile başarılarına her geçen yıl bir yenisini daha katıyor. Bireysel eğitim sistemi, sanat ve kültürel etkinlikleri ile adını duyuran okulumuz, şimdi de yabancı dil konusundaki başarıları ile ön plana çıkmıştır. İngilizce derslerimiz dört dil yeteneğini geliştirme noktasında işleniyor ve öğrencilerimiz dört dil yeteneğinde de başarılarını kanıtlamaya devam ediyorlar. Bu başarıda öğretmenlerimizin de büyük emeklerinin olduğunu belirtmek isterim. İngilizce zümremize de bu konuda teşekkürlerimi sunarım? dedi.

Konu hakkındaki açıklamanın ardından yabancı dil öğretmenleri başarı sertifikası ve plaketini Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel´e takdim ettiler.