BELLONA KAYSERİ´DEN HAKEMLERE AĞIR ELEŞTİRİ

BELLONA KAYSERİ´DEN HAKEMLERE AĞIR ELEŞTİRİ

?HAKEMLER TARAFINDAN BEŞİKTAŞ´A HEDİYE EDİLDİ?

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 21.haftasında Bellona Kayseri Basketbol, sahasında Beşiktaş´ı konuk etti. Karşılaşma Beşiktaş´ın galibiyeti ile tamamlanırken, her iki takımın teknik heyeti mücadele sonunda açıklamada bulundular.

Beşiktaş´ın 2 sayılık farkla galip ayrıldığı karşılaşma sonrasında Bellona Kayseri Basketbol da Baş antrenör Ayhan Avcı, basın toplantısında sert eleştirilerde bulunarak ?Hakemler tarafından Beşiktaş´a hediye edildi? dedi.

Ayhan Avcı, Beşiktaş karşılaşması sonrasında hakemleri eleştirerek açıklamaları şöyle sürdürdü: ?Güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Yani iddiamız kalmasa bile bu kadar iddialı bir takımı bu hale sokmak bakımından güzel. Kazandığımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Tamamen hakemler tarafından Beşiktaş´a hediye edilmiş bir maç oldu. Son top ve son pozisyon açısından. Konuşunca da ceza geliyor, gelsin. Ceza verecek kişi kimsede otursun bir kamera kaydını izlesin neler olmuş. Bizim çok güçlü bir lobimiz yok güçlenemeyiz de. İzlensin değerlendirilsin. Allah play-off oynayacak takımlara yardım etsin. Takımların federasyonla daha iyi ilişkiler kurması lazım. Biz ciddiye alıyorsak buraya gelen hakemlerde en iyi ciddiyetle sahaya çıkmalı. Bu lig değerli bir ligdir. Büyüyen sadece takımlar ve lig değil herkes olmalıdır. Beşiktaş´ı tebrik ediyorum. Onlar her maça 1-0 önde başlıyorlar. Biz mental olarak ligi bitirmiş değiliz. Kaybetmek için her hangi bir desteğe ihtiyacımız yok. Biz kopmadık ve mücadelemizi 4-5 hafta daha sürdüreceğiz.?

Bellona Kayseri Basketbol karşısında 2 sayı farkla galibiyete uzanan Beşiktaş´a ise Baş antrenör Aziz Akkaya, oyuncularını tebrik ederek şu açıklamada bulundu: ?Gerçekten çok zor bir sezon yaşıyoruz. Kalite olarak üst bir kalite değil ama mücadele olarak takım kendisi kazandı. Devre arasında söyledim zaten oyunculara, isterlerse kazanabilirler dedim. Gerçekten yürek koyup ortaya mücadele ederek kazandılar. Karşımızdaki takımı da gösterdikleri dirençten dolayı tebrik ediyorum. Keşke sezon başından bugüne kadar bu kadro ile oynasalardı şuanda daha iyi yelerde olurlardı.?