BAŞKAN YAĞMUR´DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

BAŞKAN YAĞMUR´DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

Bellona Kayseri Basketbol Kulüp Başkanı Ömer Yağmur yaptığı açıklamada, ?Yeni sezonda iyi bir basketbol izlettirmek istiyoruz´ dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Kadir Has Kongre ve Spor Salonu´nda devam eden Bellona Kayseri Basketbol´da Başkan Ömer Yağmur yeni sezon için neler yapacaklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında Başkan Yağmur şöyle dedi: ?2019 - 2020 sezonu kulübümüze, şehrimize ve rakiplerimize hayırlı olsun.  Umarım kazasız belasız bir sezon geçiririz. Şu an için transferi tamamladık. FİBA Kadınlar Avrupa Kupası´nda ön elemeyi geçersek 1 transfer daha yapabiliriz. Bu sezon Kayseri´ye iyi bir basketbol seyrettirmek istiyoruz.  Hem ligde hem Avrupa kupasında mücadele etmeye çalışacağız. Sezon öncesi hazırlık turnuvası kapsamında 12 senedir düzenlediğimiz Erciyes Cup´ı bu sezon da düzenleyeceğiz. Bizi her zaman destekleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve sağlık sponsorumuz Memorial Kayseri Hastanesi´ne ve isim sponsorumuz Bellona firmasına teşekkür ediyoruz. Bize destekleyenleri utandırmamak adına güzel bir şekilde mücadele edeceğiz.?