BAŞKAN ÖZTÜRK`E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN ÖZTÜRK`E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KAYSERİ`nin Yahyalı ilçesinde Kapuzbaşı Mahallesi sakinleri, Yahyalı Belediyesi´ni ziyaret ederek, mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Esat Öztürk´e teşekkür ettiler.

 KAYSERİ`nin Yahyalı ilçesinde Kapuzbaşı Mahallesi sakinleri, Yahyalı Belediyesi´ni ziyaret ederek,  mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Esat Öztürk´e teşekkür ettiler.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´ü makamından ziyaret eden mahalle sakinleri, mahallelerinde önemli çalışmaların yapıldığı ifade ederek? Proje çalışması devam eden Kapuzbaşı Master Planı, mahalle içindeki yol genişletme çalışmaları, futbol sahası ve yapımı devam eden mahalle konağı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.? dediler.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk´te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özellikle Kapuzbaşı Master Planı üzerinde duran Başkan Öztürk ? Kapuzbaşı Master Planı,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin oluşturduğu bir konsorsiyum ile hazırlanan bir projedir. Bu projeden, Kapuzbaşı, Büyükçakır ve Ulupınar Mahallelerimiz, gerek istihdam gerekse ekonomik anlamda fayda sağlayacaklardır. Master Plan, konaklama, yol konforu ve birçok spor dalının bölgede gelişimini sağlayacaktır. Tabi bundan en fazla payı alacak olan Kapuzbaşı Mahallesi´nde yaşayan hemşehrilerimizdir. Allah nasip ederse biz bu konuda gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kapuzbaşı´mıza en büyük projemiz Master Plan Projesi´dir. Ayrıca mahallemizde gençlerimiz için futbol sahası, yol genişletme ve mahalle konağı gibi çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu çalışmalarla birlikte mahallemizi ?Turizm Mahallesi? haline getirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.