BAŞKAN ÖZHAN´DAN MAÇA DAVET..ATLETİK-ADANA DSİ MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00´DA

BAŞKAN ÖZHAN´DAN MAÇA DAVET..ATLETİK-ADANA DSİ MAÇI PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00´DA

Voleybol 2.Lig Bayanlar 5.Grup´ta mücadele eden Kayseri Atletik´in Başkanı Adil Özhan, yaptığı açıklama ile ligin ilk haftasında OSB sahasında oynayacakları Adana DSİ maçına tüm voleybolseverleri davet etti.

Yeni sezonda 2.Lig Bayanlar 5.Grup´ta mücadele edecek olan Kayseri Atletik, sezonun ilk maçında Adana DSİ´yi konuk edecek.

Sezon başında Atletik Spor Voleybol Takımı ismini alan temsilcimiz, Temmuz ayından bu yana sezon hazırlıklarını sürdürüyordu. Temsilcimiz, sezonun ilk maçına sahasında çıkacak. Adana DSİ´yi konuk edecek olan Kayseri Atletik, bu karşılaşmayı kazanarak lige galibiyet ile başlamak istiyor.

Kayseri Atletik-Adana DSİ´yi karşılaşması, 15 Ekim Pazar günü OSB Spor Salonu´nda oynanacak. Zorlu mücadele saat 14:00´da başlayacak. Voleybolseverleri bu karşılaşmaya davet eden Kulüp Başkanı Adil Özhan, şöyle dedi: ?Öncelikle 2017-2018 sezonu ligde mücadele edecek olan tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Takımımız ilk hafta karşılaşmasında Adana DSİ´yi ile karşılaşacak. Mücadeleyi sahamızda oynayacağız. İlk maçımızı kazanarak lige galibiyet ile başlamak istiyoruz. OSB Spor Salonu´nda oynayacağımız bu karşılaşmaya, tüm voleybolseverleri davet ediyoruz.?