BAŞKAN EROL BEDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

BAŞKAN EROL BEDİR´DEN TARAFTARA ÇAĞRI

Süper Lig´in 9.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Konyaspor´u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Kulüp Başkanı Erol Bedir, taraftara çağrıda bulunarak, ?Hedefimiz 30.000 taraftar´ dedi.

Süper Lig´de 9.hafta heyecanı, 20-21-22 ve 23 Ekim´de oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 9.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Atiker Konyaspor´u konuk edecek.

Müsabaka öncesinden Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, taraftarı stadyumu çağıran yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Erol Bedir ?Hedef 30.000 Taraftar´ başlıklı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Bilindiği gibi Kayserispor´umuz ; 2017-2018 futbol sezonu ilk maçında Galatasaray´a mağlup olduktan sonra,6´sı süper lig ve 1´i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı 7 resmi müsabakadan 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak ligde 14 puan toplamış ve kupada da tur atlamıştır. Aldığı sonuçlarla, geçen yıllara göre istatistiklerini anlamda gerilerde bırakan takımımızın form durumu da en üst düzeydeyken lige verilen milli aradan sonra oynadığı Kardemir Karabükspor deplasmanında maalesef 1-0 yenilerek puan alamamıştır. Bu maçtaki tüm göstergeler lehimize olmasına ve maç boyunca birçok pozisyon bulmamıza rağmen golü bulamayıp rakibin ender ataklarından birinde bir de gol yiyince 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmış olduk.Yönetim,Teknik heyet,oyuncular ve Büyük Taraftarımız olmak üzere Tüm Kayserispor sevdalıları fazlasıyla üzüldü.( Bu takımın kötü gidişatını bekleyen ve bu yenilginin yeni bir başlangıç olması için dua eden birkaç menfaatperest hariç ) Ancak hepimiz biliyoruz ki futbolda 7-8 maçlık yenilmezlik serilerini daha ileriye taşımak çok zordur.İstatistiki olarak ta bulunduğundan çok büyük bütçelerle kurulmuş takımlarda bile bunun nadiren mümkün olduğunu görebiliyoruz.

Büyük Kayserispor taraftarı ; Galipte gelsek,yenilsekte hep söylediğimiz gibi o maç geride kalmış olup,önümüzdeki maça odaklanmak durumundayız. Pazar günü saat 16.30 ?da evimizde oynayacağımız Atiker Konyaspor maçı; hem kayıpları telafi etmek,hemde diğer takımların alacakları sonuçlara göre takımımızın Türkiye gündemine oturması için büyük fırsat olacaktır. Bu maçta kıracağımız ?´Seyirci Rekoru´´ ve alacağımız puanlarla birlikte sıralamadaki yerimiz bize çok keyifli bir hafta sonu yaşatacaktır. Bu yılki seyirci ortalamamız 18.000 civarında olup en fazla seyirci sayımız 20.000 kadardır.Atiker Konyaspor maçında bu sayıyı çok yukarılara yani 30.000 lere çekmek için tüm sevenlerimizi mazeret göstermeden maça davet ediyoruz.Pazar gününü bir şölen halinde geçirmek için takımımızın büyük taraftarına olan ihtiyacı her zamankinden fazladır.

Değerli kayserispor sevdalıları; Yönetim,Teknik Heyet,Futbolcu ve Büyük Taraftarıyla el ele,omuz omuza,gönül gönüle başarıya odaklanmış ve yolumuza devam ederken;eleştirecek bişey bulamayan bazı nifak odakları fırsat buldukça gerek Yönetime,gerek futbolcularımıza, gerekse teknik heyeti karalamaya çalışmakta ve bu asılsız ve anlamsız ( Bizce anlamı belli ) dedikodularının zemin bulabilmesi içinde, sanki Kayserispor´umuzu çok seviyorlarmış,onun ilerlemesini çok istiyorlarmış ve takımımızın Büyüklüğü onlar için önemliymiş gibi timsah gözyaşları dökmekte ve saf,temiz,samimi taraftarlarımızı duygusal olarak etkileyip takımımıza zarar vermek için birde bu yolu denemektedirler. Ancak şurası bilinmelidir ki ; Yıllardır özlenen bir şekilde birbirimize kenetlenen Şehir,Yönetim,Takım ve Büyük Taraftarımızın arasında hiçbir nifak tohumu yeşermeyecek ve bu beraberlik güçlü bir şekilde ilerleyip Büyük Kayserispor´umuz daha da büyük hedeflere yelken açacaktır. Atiker Konyaspor maçında buluşmak üzere; Sevgi ve Saygılarımla.?