BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´IN ANKARA TRAFİĞİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´IN ANKARA TRAFİĞİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları Zirvesi için gittiği Ankara´da Kayseri ile ilgili önemli görüşmeler yaptı. Başkan Büyükkılıç´ın görüşme trafiği erken saatlerd

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara´daki temaslarına Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya´yı ziyaret ederek başladı. Görüşmede Kayseri´de yapılan Sağlık Turizmi Çalıştayı ve sonrasında sağlık turizmi alanında yaşanan gelişmeler ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, USHAŞ´ın ardından Sağlık Bakanlığı´na geçerek Erciyes Üniversitesi Eski Rektörü de olan Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven ile görüştü. Sağlık Bakanlığı´nda Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile de bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Bakan Yardımcılarıyla Kayseri´nin sağlıkla ilgili beklentilerini paylaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara´da Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş´ı da ziyaret etti. Temmuz ayında Emniyet Genel Müdürlüğü´ne atanan Mehmet Aktaş´a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Büyükkılıç, ülkemizin huzur ve güvenini sağlayan fedakar emniyet teşkilatına Emniyet Genel Müdürü Aktaş´ın şahsında teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Emniyet Genel Müdürlüğü´nün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´na geçerek Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül?ü ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent Raylı Sistem Hattı´nın ihalesini yapacak olan Altyapı Genel Müdürlüğü´nü ziyaretinde ihale sürecine ilişkin bilgi aldı.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Ankara´daki yoğun temaslarını TCDD Genel Müdürlüğü ile sürdürerek Genel Müdür Ali İhsan Uygun ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arıkan´ı ayrı ayrı ziyaret etti. Ziyarette her iki müdürlüğün sahasında olan konularla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara temasları çerçevesinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü´nü de ziyaret etti.