BAKAN ÖZHASEKİ, KIRŞEHİR`DE VATANDAŞLARDAN OY İSTEDİ

BAKAN ÖZHASEKİ, KIRŞEHİR`DE VATANDAŞLARDAN OY İSTEDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri`de muhtarlarla yaptığı istişare toplantısının ardından Kırşehir`e geçti. Esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Özhaseki, çevreyi gezerek vatandaşlardan oy istedi.

Bakan Özhaseki saat 16.00 sıralarında Kırşehir´e gelerek, Kırşehir milletvekili adayları Mustafa Kendirli ve Necmettin Erkan ile Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan ile birlikte, Ankara ve Terme Caddesi´nde yürüyerek vatandaşlarla sohbet etti. Terme Caddesi´nde bir boyacıya ayakkabısını boyatan Bakan Özhaseki, ayrıca Çikolatacı Sami olarak bilinen görme engelli Sami Coşkun´dan da 20 adet çikolata alarak vatandaşlara dağıttı. Bakan Özhaseki, vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde AK Parti´ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a oy istedi.
Caddede yürüyen vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Bakan Özhaseki, daha sonra AK Parti´nin seçim broşürlerini dağıtan partili gençlere dondurma satın alarak ikram etti. Özhaseki daha sonra Kaman ilçesine geçti.