BABA KIZ YAZARLAR OKURLA BULUŞTU

BABA KIZ YAZARLAR OKURLA BULUŞTU

Baba ve kızı aynı zamanda imza günü düzenliyor.

Kayseri ilinde hem eğitimci hem de yazarlık faaliyetlerini yürüten baba Rafet Ural, kendisi gibi yazarlık alanındaki ilgisini gördüğü kızı Yağmur Kayra Ural ile ulusal öğretmen portalı (E-Twinning) üzerinden sosyal sorumluluk alanında projelendirilen "Engelleri Aşan Minik Yürekler" adlı ortak seçki kitabında bir hikaye yazdı.

Baba Rafet Ural yeni çıkan kitabı ?Şipidik ve Epelek Şehrimizi Geziyor? adlı eserini imzalarken aynı stantta kızı Yağmur Kayra Ural "Engelleri Aşan Minik Yürekler" adlı ortak seçki kitabını imzalıyor. Baba kız bu şekilde Kayseri ilinde okullarda beraber imza ve söyleşi gerçekleştiriyorlar.

Eğitimci Yazar Rafet Ural; ?Sevgili kızım, benim minik yazarım ile imza günü yaptık. Son dönemde bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Neredeyse benden çok kitap imzaladı. Güzel şeyleri paylaşalım çoğalsın. Güzel bir etkinlik yapmış Fatih Sultan Mehmet Han İlkokulu. Öncesinde öğrencilere kumbara dağıtılmış. Sene sonu öğrencileri kitap ile buluşturmuşlar. Ben de kızım ile etkinliğe katıldım. Öğrencilerin kitap ve yazar ile buluşması okuyucu üzerinde çok daha fazla olumlu etki yapıyor. 2. Sınıf öğrencisi bir çocuğun kitap yazıyor olması diğer öğrencilerde ?ben de yapabilirim? hissini uyandırıyor. Çocuklar ve velilerin ilgisi muhteşemdi.