ATLETİK´TE ?SEVCAN´ SEFERBERLİĞİ

ATLETİK´TE ?SEVCAN´ SEFERBERLİĞİ

Voleybol 2.Lig Bayanlar 5.Grup´ta mücadele eden Kayseri Atletik´in tecrübeli oyuncusu Sevcan Eyi, Seyhan Belediye maçında sağ ayak bileğini burkmuştu. 5.haftada Konya Ereğli´ye konuk olacak Atletik, oyuncunun müsabakaya yetişmesi için seferlik ilan etti.

Konya Ereğli Gençlik Merkezi-Kayseri Atletik karşılaşması, 12 Kasım Pazar günü Ereğli Atatürk Spor Salonu´nda oynanacak. Zorlu müsabaka saat 15:00´da başlayacak.

Voleybol 2.Lig Bayanlar 5.Grup´ta mücadele eden Kayseri Atletik, play-off hedefi ile sezona başlamıştı. Sezona iyi bir giriş yapan ve çıktığı 3 karşılaşmayı da kazanarak, 3´te 3 yaptı.

Son olarak sahasında Seyhan Belediye´yi konuk eden Kayseri Atletik, rakibini 3-0´lık skor ile mağlup etmişti. Bu karşılaşmada takımın tecrübeli isimlerinden orta oyuncu Sevcan Eyi, sağ ayak bileğini burkmuştu. Kayseri Atletik´te 5.haftada oynanacak olan Konya Ereğli karlaşmasının hazırlıkları devam ederken, tecrübeli oyuncunun sakatlığı yeniden nüksetti. Eyi´nin Ereğli ile oynayacağı karşılaşmaya yetiştirilmesi için Kayseri Atletik, deyim yerindeyse seferberlik ilan etti. Sevcan Eyi´nin sakatlığına ilişkin konuşan Baş Antrenör Harun Şahin, ?Sevcan´ın karşılaşmaya yetişmesi için yoğun mesai harcanıyor. İnşallah oyuncumuz Ereğli karşılaşmasında yerini alacaktır´ dedi.