ATLETİK VOLEYBOL´DA TRANSFER HAREKATI

ATLETİK VOLEYBOL´DA TRANSFER HAREKATI

Voleybol 2.Lig Bayanlarda mücadele eden Kayseri OSB Teknik Koleji Atletik Spor´da transfer harekatı başladı. Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Harun Şahin, ?Yeni sezon öncesinde 1.Lig´den 4 oyuncu transfer edeceğiz´ dedi.

2017-2018 sezonunda Voleybol 2.Lig 5.Grup´ta fırtınalar gibi esen Atletik Spor, play-off oynamış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Temsilcimiz 2018-2019 sezonuna daha da iddialı girmek için kolları sıvadı.

Baş Antrenör Harun Şahin ve Seher Şahin nezaretinde müsabakalara çıkan Atletik Spor, yeni sezona 4 yeni transferle girecek. 1 Lig oyuncularına yönelen temsilcimiz, 1 pasör, 2 smaçör ve 1 savunmacı oyuncu alacak ve transferi sonlandıracak. Geride kalan sezonda play-off´ta 1.Lig yolculuğunu sonlandıran Atletik Spor, 2018-2019 sezonunda hedefini tutturarak, 1.Lig´e yükselmek istiyor.

Yeni sezon ve transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Harun Şahin, şöyle dedi: ?Takım olarak sezonu sonlandırmadık, oyuncularımız ağırlık çalışmaları gerçekleştiriyor. Ramazan sonunda da kampa gireceğiz. Takım çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezonda takıma 4 yeni oyuncu kazandırmayı planlıyoruz. İnşallah 2018-2019 sezonuna daha güçlü gireceğiz ve 1.Lig hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Başkanımız Adil Özhan olmak üzere herkese teşekkür ederim.?