Antalya Kitap Fuarında ilk gün heyecanı

Antalya Kitap Fuarında ilk gün heyecanı

Antalya Kitap Fuarında ilk gün heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açmasıyla birlikte kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 13’üncü kez Antalyalı kitapseverler için kapılarını ziyaretçilerine açan Antalya Kitap Fuarı’na ilgi büyük oldu. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı ilk gününden itibaren Antalyalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te fuarda ziyaretçiler ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Başkan Muhittin Böcek ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Büyükşehir Belediyesi standında kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Başkan Böcek’ten teşekkür plaketi
Başkan Muhittin Böcek, fuarda söyleşi ve imza günleri ile Antalyalılar ile bir araya gelen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan’a fuara katkılardan dolayı plaket takdim etti. Daha sonra ise UCİM Başkanı Saadet Özkan ’Çocuk İhmal ve İstismarından Sahadan Gözlemler’ konulu söyleşi gerçekleştirdi. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar bol bol kitapları inceleyerek, indirimli kitaplardan aldı ve yazarlar ile sohbet etme imkanı buldu.
Antalya Kitap Fuarı’nın ilk gününde yazar Feyza Altun, Fatih Tuncay, Cenk Yüksel, Murat Kaplan ve Ahmet Hür hayranlarına kitaplarını imzaladı. Yazar Feyza Altun’da sevenleriyle söyleşide bir araya geldi. Sosyal medyayı çok dikkate almamaları gerektiğini söyleyen yazar Feyza Altun, “Sosyal medyaya o kadar takılmayın ve hayatınızı etkilemesine izin vermeyin gerçek değil. Son günlerde kamuoyu gündeminde kadınlar için esnek çalışma modeli gündemde. Esnek çalışma ile insanlar kadınlar evden çalışmayı talep edecek diye işveren kadın istihdam etmemeye başlayacak. 20 yıldır kadınların elinden alının haklarından sonra sıra Medeni Kanuna gelecek” dedi. Yazar Feyza Altun, izleyenlerin sorularını da cevaplandırdı.