ANALİG VOLEYBOL´DA ÇEYREK FİNAL SONA ERDİ

ANALİG VOLEYBOL´DA ÇEYREK FİNAL SONA ERDİ

Anadolu Yıldızlar Ligi voleybol çeyrek final maçları sona erdi. İlimiz kız ve erkek voleybol takımları, ANALİG´de yarı finale yükseldi.

16-18 Mart´ta Burdur´da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi voleybol çeyrek final müsabakaları sona erdi. İlimizi temsil eden kız ve erkek takımları yarı finale yükseldi.

Erkek takımı Osmaniye?yi 3-2, Mersin´i 3-0 ve Kırşehir´i 3-0 yenerek grup birincisi olarak yarı finale yükseldi. Kız takımı ise Hatay´ı 3-0, Mersin´i 3-1 ve  Antalya´ya 3-0 yenildi grup ikincisi olarak yarı finale yükseldi. Kız ve Erkek ANALİG Voleybol Takımları, 20-22 Nisan´da Afyonkarahisar´da yarı final maçlarına çıkacak.

Müsabakalara ilişkin Voleybol İl Temsilciliği´nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; ?ANALİG voleybol takımlarımıza, oyuncularını veren kulüplerimize,

oyuncularımıza, antrenörlerimiz Ayşe Pervin İşler ve Sami Soysal hocalarıma, İdareci olarak takımlarımızın her zaman yanında olan Ali Şen hocama ve oyuncularımız ailelerini kutlarız.  Voleybola bu imkanı sağlayan Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sayın Murat Eskici ve Şube Müdürü Yakup Deliktaş´a da teşekkürlerimizi sunarız.?