ALTINORDU´YA NİĞDE´DEN TAZE KAN

ALTINORDU´YA NİĞDE´DEN TAZE KAN

Altınordu`ya Niğde`den taze kan geldi.

Türkiye liglerinin en düşük yaş ortalamasına sahip ekipleri arasında yer alan Altınordu´nun yeni sezon kadrosuna Niğde Anadolu FK`dan 6 isim daha katılıyor. Geçen sezon hazırlayıcı takım formasıyla çok iyi bir performans sergileyen 16 gollü Caner Aktaş ve fileleri 8 kez havalandıran Fatih Aktay´ın yanı sıra, stoper Yusuf Yalçın Arslan, sağ bek Onur Taha Takır, forvet arkası Egehan Gök ve kaleci Ali Emre Yanar, teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından Altınordu A Takımı´na dahil edildi. Böylelikle hazırlayıcı takım olarak planlanan Niğde Anadolu FK daha ilk sezonunda misyonunu başarılı bir şekilde yerine getirmiş oldu.
Niğde Anadolu FK`yı "ALFA Elit" olarak nitelendirdiklerini vurgulayan İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge "Niğde; Altınordu Futbol Akademisi`ndeki eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan gençlerimizin profesyonel yaşama adım attıkları çok önemli bir yer. Geçen sezon 17 gencimiz Niğde Anadolu FK`da forma giyerek çok önemli bir deneyip kazandı ve aralarından 6`sı ise performansları doğrultusunda Altınordu A Takım düzeyine yükselmeyi başardı. Önümüzdeki sezon da ALFA`daki en iyi oyuncularımız bu hazırlık sürecini yaşayacaklar. Bu açıdan NiğdeAnadolu FK`yı `ALFA Elit` olarak nitelendiriyoruz" dedi.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise izleme ekiplerinin Niğde Anadolu FK´nın her maçı için oluşturduğu detaylı raporları titizlikle incelediklerini ve oyuncuların gelişimlerini hafta hafta takip ettiklerini söyledi. Eroğlu, "Teknik ekiplerimizle yaptığımız değerlendirme sonucunda pozisyonlarını da dikkate alarak, 6 oyuncumuzu A takımımıza aldık. Futbolcularımızın tümü hem saha içi hem de dışında çok önemli deneyimler kazandılar. Niğde Anadolu FK´da görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çark işlemeye başladı" ifadelerini kullandı.