AK Parti'ye bir tepki'de İYİ Partili Muzaffer Ufakca'dan geldi!

AK Parti

İYİ Parti Kayseri İncesu Belediyesi 1. sıra Meclis Üyesi Adayı Muzaffer Ufakca "Güneş Balçıkla Sıvanmaz, sözünü Ak Parti'ye ve Ak Parti Belediyeciliği' ne hatırlatmak isterim." dedi.

İYİ Partili Muzaffer Ufakca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Güneş Balçıkla Sıvanmaz, sözünü Ak Parti'ye ve Ak Parti Belediyeciliği' ne hatırlatmak isterim.

Ülkemizde yerel seçimlere 25 gün gibi az bir zaman kaldı. AK PARTİ belediye adayları dışında, diğer tüm parti adayları, ( hükümet desteği ve imkanları olmadan) kendi imkanları ile seçim çalışmalarını yürütmek ve seçmenleri ile buluşmak için canla , başla çalışmaktadır.

Tüm bu çalışmaların, seçmenler üzerinde karşılık bulmaya ve tüm ülke genelinde oy kaybetmeye başladığını gören AK PARTİ, pankart ve afişlerin toplatılması kararını aldırmaya çalışarak, diğer parti adayların seçmenlerle buluşmasını önlemek istemektedir.

"GÜNEŞİ BALÇIKLA SIVAMAYA ÇALIŞMAKTIR."

Şimdiye kadar bir çok konuda algı oluşturmaya çalıştıkları gibi, bu pankartları toplatmaya çalışarak, belli başlı yerlerde sadece kendi pankart, afiş ve adaylarının posterlerini bulundurmak isteyerek bu konuda da algı oluşturmaya çalışmaktadırlar.

Ancak, tüm bu çabaların beyhude olduğunu 1 NİSAN günü çok daha net anlayacaklardır.

Çünkü "GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ."

Gelinen nokta da halkımız, şimdiye kadar vaat edilen ve yapılmayan hizmetlerin, tutulmayan sözlerin farkındadır. Afişleri ve pankartları engelleyerek bir yere varamayacağınızı sizlerde bilmenize rağmen, YA TUTARSA mantığı ile hareket etmenizin sizlere bir çıkış yada kurtuluş yolu olmadığını hatırlatmak isterim.