Ak Parti`li Elitaş: Ailenin bir parçasıysan ortalıkta konuşmayacaksın (2)

Ak Parti`li Elitaş: Ailenin bir parçasıysan ortalıkta konuşmayacaksın (2)

Ak Parti`li Elitaş: Ailenin bir parçasıysan ortalıkta konuşmayacaksın (2)

 AK Parti Grup Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri´nin ilçelerinde Ak Parti teşkilatlarını ziyaretlerini sürdürdü. Sarız, Bünyan, Pınarbaşı, Akkışla´da partililerle bir araya gelen Elitaş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Elitaş, Akkışla`da Ortadoğu´daki gelişmelere değinerek, ?Bu coğrafyayı bölmeye çalışıyorlar. Yeni yeni haritalar çıkarıyorlar. Buna `Dur` demeliyiz. Burada güçlü ülke istemiyorlar. Güçlü ülke kim; Türkiye. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Güçlü ülkenin lideri kim? Recep Tayip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan´ı susturmak, yok etmek Ortadoğu´daki hesapların hayallerin hayata geçmesi demek? dedi. Türkiye üzerinde oyunlar oynayanların FETÖ ile amaçlarını gerçekleştirmeye çalıştığını, ancak milletin bu oyuna `dur` dediğini ifade eden Elitaş, şunları söyledi:
?İşte Fethullah denen haysiyetsizi, FETÖ üyelerini kullanılarak, satılmışları Türkiye´nin en derin yerlerine yerleştirerek, darbe girişiminde bulundular. İlk darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın ameliyat olduğu süreçte. Ne fısıltılar yaydılar. Ne haysiyetsizlikler ortaya koydular. ?Tayyip Erdoğan´ın ömrü bitmiş. Tayyip Erdoğan çok ağır hastaymış. Ameliyat olsa bile masadan kalkmazmış, saklıyorlarmış hastalığını´ Biz duyduk biz. Ama Cumhurbaşkanımız o gün hastanesini hem doktorunu değiştirdi. Ne olacaktı hastaneyi doktoru değiştirmeseydi? Diyeceklerdi ki; ?Çok uğraştık, ölümcül bir hastalıktı ama elden bir şey gelmedi. Takdir-i ilahi. Hep beraberi dua edelim. Ruhuna bir Fatiha okuyalım´ diyeceklerdi. Türkiye´nin canına okuyacaklardı. Ama hamdolsun Cumhurbaşkanımızın feraseti, elhamdülillah onu durdurdu. Sonra Gezi olaylarını ortaya çıkardılar. İran´da halkın sokaklara dökülmesinin nedeni ne? Yumurta fiyatlarında artış. Yumurtaya zam yapmışlar. Gezi olaylarının sebebi de 3 tane çam ağacı. 81 ilde eylemler yapıldı. İran´da da en son 29 kişi hayatını kaybetti. Biz de de Gezi olaylarında sayın Cumhurbaşkanı Kuzey Afrika ziyaretlerindeyken bizdeki bazı yöneticiler, ?Mesajı aldık onları dinleyeceğiz´ dediler ama Cumhurbaşkanımız geldi ve ?İrade ne diyorsa o olacak´ dedi ve Gezi olaylarını bastırdık. Lider varsa önünde bütün engelleri aşarsınız. Lider yoksa engellerin altında ezilir kalırsınız."
`FETÖ´NÜN YARASINI İYİLEŞTİRDİK AMA DOSTUN YARASI ACI GELİYOR`
Son KHK ardından ortaya çıan tartışmalara da atıfta bulunan Elitaş, ?Hançer, kurşun yarası. Bunların hepsi geçer de dostun dil yarası o çok zor geçer. Ortalıkta şikayet etmek dostluğa uygun değil. İnşallah dil yarasının olmayacağı bir süreci hep beraber yaşayacağız. FETÖ´nün yarasını iyileştirdik, elhamdülillah. Defettik ama dostun yarası acı geliyor. İnşallah dostlarımız dil yarasını yapmazlar diye ümit ediyoruz? dedi.