AK PARTİ´DEN BÜNYAN´DA VEFA BULUŞMASI

AK PARTİ´DEN BÜNYAN´DA VEFA BULUŞMASI

Bünyan´da AK Parti Teşkilatlarında, kuruluşundan bu yana görev almış teşkilatın tüm kademeleri , düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya;Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, İl, İlçe, Belde Başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, gençlik ve kadın kolları, mahalle temsilcileri ve sandık müşahitleri katıldı.

Toplantı da açılış konuşmasını yapan Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç;" Partimizin kuruluş aşamasında elini taşın altına koyan, davamızın büyümesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan, davanın tohumlarının atılmasında, filizlerinin yeşermesinde, güçlü bir çınar olmasında en büyük katkıyı sağlayan ve bu kutlu yolda en büyük destekçimiz  olan değerli dava  büyüklerimize  ve yol arkadaşlarımıza bugün bir kez daha ortaya koydukları birlik ve beraberlik ruhu için teşekkür ediyorum. Partimizin kurulduğu ilk günden bugüne kadar  davamızın her kademesinde görev almış rahmetli ilçe başkanlarımızı, belediye başkanlarımızı ve teşkilat mensuplarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum.  Bugün bir arada olmamıza vesile olan sayın il başkanımız başta olmak üzere partimizin kuruluşundan bugüne emek veren kıymetli dava büyüklerimiz ve yol arkadaşlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle bu birlik, dayanışma ve vefa duygusuyla sevdamızı, davamızı ve ülkemizi 2023 hedeflerimize sağlam adımlarla ulaştıracağız" dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ise " Tek gayesi memlekete ve millete hizmet olan  Ak davamızın bir çok kademsinde görev almak nasip oldu. Parti yönetimi, meclis üyeliği, ilçe başkanlığı ve şimdide belediye başkanı olarak kıymetli büyüklerimizden aldığımız  bayrağı davamıza yakışır şekilde daha yukarıya taşımanın çabasındayız. 18 yıl önce millete ve memlekete hizmet aşkıyla yola çıkan değerli dava büyüklerimizin izinde bir nefer olarak Ak belediyeciliğin farkını yaşatma çabasıyla dava büyüklerimiz ve kıymetli arkadaşlarımızla birlikte yürüyoruz.Bu yolda dava arkadaşlarımız ve büyüklerimiz  hiç bir zaman desteklerini bizden esirgemedi.Her zaman  yol gösteren, önümüzü açan oldu. Bu anlamda en alttan en yukarıya, en küçükten en büyüğe kadar tüm dava büyüklerime ve yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde partimizin kurucu başkanlık ve ilçe başkanlığı görevlerini yürüten merhum Mehmet Bediz başkanımızı,Süleyman Yıldırım başkanımızı, belediye başkanlığı görevi yürütmüş olan Ahmet Yaşar Toktaş başkanımızı  ve rahmeti rahman olmuş tüm dava büyüklerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum" diye konuştu.

Düznelenen toplantının bir teşekkür toplantısı olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da;" Bünyanımızın 31 bin 500 nüfusu var. 21 bin 500 kadarda seçmenimiz var .Seçmemizin 10 bin 650 tanesi kadınlardan oluşuyor. Bu şunu gösteriyor Bünyanın işleri birbirine dengeli. Burada 86 sandıkta yüzümüzü yere baktırmadınız Allah hepinizden razı olsun.  5 bin 350 genç seçmemizin de ciddi katkısı olmuştur. Biz buraya gelip gittiğimizde hep öğrendiğimiz bir şeyler oldu. Neler öğrendik derseniz çarşıda yürürken Bünyan´daki siyasi ahlakı, siyasi tecrübeyi öğrendik. Teşkilatımızla çay ikram edilirken sohbet edilirken samimiyetle söylüyorum bir çok şey öğreniyorum ve öğrenmeye de  devam edeceğiz. Bunlarda  da sizlerin sayesinde oldu. BU organizasyonları aslında teşekkür etmek için yapıyoruz. Bir yorgunluk kahvesi olur ya hani bu bir yorgunluk kahvesi olsun diye yapıyoruz. Geldiğimizde samimiyetle söylüyorum zaman zaman görüştüğümüz görüşemediğimiz insanlar olabiliyor gönüllerin alalım istiyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde verilen desteklerden dolayı dolayı bir borcumuz var. Teşekkür borcumuz var hepinize teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatlarımızla kardeşçe ve samimiyetle çalışıyoruz" dedi.

Daha sonra İl Başkanı İlçe Başkanı ve Belediye başkanı masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti.