AK PARTİ KAYSERİ´DE KONGRE ÇALIŞMALARI

AK PARTİ KAYSERİ´DE KONGRE ÇALIŞMALARI

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuorğlu Kongre sürecini değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Ankara´da 130 cusu düzenlenen İl Başkanları toplantısını ve alınan kararları değerlendirdi. Çopuroğlu kongre faaliyetlerinin başladığını ve teşkilat olarak kendilerinin hazır olduklarını ifade etti. Çopuroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;  130.cu genişletilmiş il başkanları toplantımız vardı Ankara´da. Toplantımıza Perşembe günü iştirak ettik. Perşembe günü kendi içimizde bölgesel olarak bir toplantımız vardı. Teşkilat başkanımızla beraber. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere hitap etti.

ÇOPUROĞLU; ´BİZ HAZIRIZ´

Detayları basına yansıdı ama birkaç konu başlığından bahsetmek istiyorum. Özellikle sonbahar aylarında Kasım, Aralık gibi kongre faaliyetlerin başlayacağı bilgisini paylaşıyoruz. Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızın kongre süreci başlamış bulunuyor. Bununla alakalı bizler teşkilat olarak hazırız. Sürekli ilçe ve beldelerimizde çalışma içerisindeyiz. Süreç bizim açımızdan güzel devam ediyor. Burada şuınu da özellikle unutmamak gerekiyor. Önümüzde ki 2020 yılının sekizinci ayında büyük kongremiz var. Önce kendi kongremiz daha sonrasında da büyük kongremiz var. Bu çerçevede il kongremiz Aralık ayından Ocak ayına sarka bilir. Tüm Türkiye´de bu işin yapılabilmesi sene sonu için hedefleniyor.

ŞEHRİMİZİN SEVDALISIYIZ

Bunun dışında bizler Ankara ziyaretlerinde fırsat buldukça şehrimizin sorunları ve yatırımlarla alakalı olarak bakanlıklarımızı ve bakanlarımızı ziyaret ediyoruz. Şehrimizde var olan ve toplumu ilgilendiren konular hakkında bize ulaşan bilgileri belli bir süzgeçten geçirdikten sonra bakanlarımızla paylaşma fırsatı da buluyoruz. İçişleri Bakanımızla görüştük. Yakın ilgi gösterdiler kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler şehrimizin sevdalısı olarak, çalışmaya devam ediyoruz dedi.