AK PARTİ KAYSERİ´DE

AK PARTİ KAYSERİ´DE

SEÇİM İŞLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti İl Başkanlığı´nca 31 Mart Yerel seçimler öncesi seçim işleri istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri. Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik, Önceki dönem Enerji Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Milletvekili Taner Yıldız; seçim sadece sandıkta oy kullanmakla değil bu oyların il seçim kuruluna teslimi ile ancak anlamlandırılabilecek. Onunla birlikte değer bulabilecek. Bu çalışmalarımızın son noktası sizin çalışmalarınızla beraber olacaktır.

Etrafımıza bir baktığımızda toplumsal olaylar dünya ölçeğinde ise Yeni Zelanda da meydana gelen olaylar ile birlikte sorumluluklarımızı bir kat daha arttırmış olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bulunduğu konumun ne anlama geldiğini görmüş olduk. Yeni Zelenda da saldırıyı yapan caninin sosyal medya hesabında neler çıktığını hep beraber izledik. Onun için liderimiz dahil bize çay getiren kardeşimiz dahil birbirinden daha az önemli olmadığını görüyoruz. Her birinizin farklı farklı önemi var. Farklı farklı konumları var. O yüzden ben sizlerin taşıdığı sorumluklarınızın ne kadar ağır olduğunu bildirirken Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum dedi.

Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik de seçimde yapılacak konularda bilgiler verdi.