AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU İSTANBUL SEÇİMLERİ AÇIKLAMASI

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU İSTANBUL SEÇİMLERİ AÇIKLAMASI

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; ?´İstanbul´da Pazar Günü Güzel Bir netice alacağımızı umut ediyorum´´ dedi.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu hafta sonu Develi ve Yahyalı Dernekleri tarafından İstanbul´da düzenlenen Kayserililer mantı festivaline katıldı. İstanbul´daki programlar hakkında bilgiler veren Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; Cumartesi ve Pazar günü İstanbul programları için birkaç arkadaşımla beraber İstanbul´daki organizasyonlara katılmak için gittik. Cumartesi günü Develili hemşerilerimizin mantı organizasyonu programı vardı. Develi Derneklerine mensup Kayserili Gönüldaşlarımızın bulunduğu bayağı bir kalabalık ve katılımında bir o kadar yoğun olduğu Bağcılar Meydanında yapılan programda idik.

Vatandaşlarımızla orada fikir alış verişinde bulunduk. Konuşmalar ve görüşmeler yapıldı. İstanbul seçimleri ile alakalı diyaloglar kuruldu.  Genel Başkan Yardımcımız Başkan vekilimiz Numan Kurtulmuş Beyin katıldığı, Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin iştirak ettiği güzel bir toplantı oldu.

Ardından Derneklerimizin ve Kayserili hemşerilerimizin davetleri oldu. Onlara iştirak ettik.

Pazar günü de Yahyalı lı derneklerimizin öncülüğünde yapılmış özellikle mantının konu edildiği güzel bir buluşma vardı. Çok güzel bir organizasyon çerçevesinde yapıldı. Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimizin iştirak ettiği tüm derneklerimizin bir araya geldiği dev bir organizasyon oldu. Tabi mantı bahane. Önemli olan bir araya gelmekti. Karşılıklı fayda ve diyalog gelişmesine fayda sağlandı. Vatandaşlarımızla birlikte hem hal olduk.

Bizim açımızdan güzel geçti. Orada kendi imkânlarımızla seçim atmosferimizi teneffüs etme imkânımız oldu. Çalışılıyor, gayret ediliyor. Rabbimden, İnşallah Pazar akşamı güzel bir netice ile sonuçlanmasını diliyoruz.

Pazar akşamı itibarı ile bir münazara yapıldı. Tüm Türkiye adeta kilitlendi. Bu münazarayı hep birlikte seyretme şansımız oldu. Güzel geçtiği kanaatini taşıyoruz. Kayserili hemşerilerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü twitter da verilen destek muhteşemdi. Kayseri´den 11.200 Twıt atılmış. Bu konuda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza teşekkür etmek istiyorum. Ciddi manada bizi onure etti. Vatandaşlarımızdan çok güzel dönüşler oluyor. Sayın Binali Yıldırım Beyefendinin açıklamaları ile ilgili. Artık beş altı gün var. Bu beş altı günlük süreçte de çalışmalar İstanbul İl Başkanlığı ve Genel Merkez vesilesi ile devam ediyor. Güzel bir sonuç alacağımızı umut ediyorum.

Biz Kayseri teşkilatı olarak bu süreçte seçimin sadece sandıkta yapılmadığını seçimin bireysel ilişkilerle sosyal medya da yapıldığı ile alakalı söylemlerin karşılığını bulduğuna inanıyoruz. Dün akşam ki 11.200 twit bir rekor" dedi.