AGÜ SPOR´DA GÖZLER YARI FİNALDE

AGÜ SPOR´DA GÖZLER YARI FİNALDE

EuroCup bayanlarda çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş´a üstünlük kurarak yarı finale kalan AGÜ Spor´da Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Euro Cup´ta final oynamak isteklerini söyledi.

EuroCup mücadelesinde Beşiktaş ile çeyrek final oynayan ve yakaladığı avantajı değerlendirerek yarı final mücadelesine kalan AGÜ Spor´da gözler final mücadelesine çevrildi. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Beşiktaş´ın ardından yarı finale kaldıklarını hatırlatarak ?AGÜ Spor olarak final mücadelesine kalarak, final oynamak istiyoruz? diye konuştu.

Beşiktaş karşısında ilk maçta 11 sayı fark attıklarını ancak ikinci maçta 8 sayı farkla yenilmelerine rağmen yarı finale çıktıklarını belirten Başkan Yağmur, ?Daha önceki açıklamalarımızda olduğu gibi biz iyi bir takım ve ekibiz. Bu nedenle de katıldığımız her lig ve turnuvada sonuna kadar gidip başarıyı yakalamak istiyoruz. EuroCup´ta da sonuna kadar mücadele edeceğiz. Final oynamak istiyoruz. Buna da gücümüz var. Kadromuz gayet iyi. Teknik heyetimizde aynı görüşte ve sonuna kadar mücadele edecekler. Yarı finalde Fransız temsilcisi ile karşılaşacağız. Daha öncede mücadele ettiğimiz bir ekip olan Bourges Basket´e karşı elimizden geleni yapıp sahadan yine galip ayrılmak ve yarı finali de geçerek finale kalma hedefindeyiz? şeklinde konuştu.

AGÜ Spor, yarı finaldeki Fransız ekibi Tango Bourges Basket ile 22 ve 25 Mart tarihlerinde karşılaşacak.

Diğer yandan AGÜ Spor lig maçında deplasmanda karşılaştığı ASKİ´ye 84-74 mağlup oldu. İlk yarıyı lider kapatan ve ardından düşüşe geçen AGÜ Spor, Euroleugea´den de elenirken ligdeki konumunda alt sıralara doğru geriledi. Euro Cup´ta yoluna devam eden kırmızılı-beyazlılar 22.hafta mücadelesinde Adana ASKİ´ye konuk oldu. İstediğini bir türlü elde edemeyen temsilcimiz maçtan 84-74 mağlup ayrıldı. AGÜ Spor, Adana ASKİ ile Adana Adnan Menderes Spor Salonu´nda karşılaştı. Galibiyet için gittiği Adana´da ummadığı bir yenilgi aldı. Ligin alt sıralarında bulunan rakibini yenmek için sahaya çıkan kırmızı-beyazlılar, ilk yarısını önde tamamladığı maçı 10 sayı farkla yenik tamamladı. AGÜ Spor, bu yenilgi sonrasında 37 puanla ligde 3. sırada kalırken ev sahibi Adana ASKİ Spor ise puanını 28´e yükselterek küme düşme hattının hemen üzerine çıkmayı başardı.