AGÜ SPOR´DA BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

AGÜ SPOR´DA BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

AGÜ Spor´da sezon sonu yaşanan belirsizlik halen devam ediyor. İsmi Kayserispor ile anılan kulüp için henüz bir gelişme yaşanmazken, Kayserili olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin bu durumu sonlandırması beklenmekte.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi temsilcimiz AGÜ Spor, geçtiğimiz sezonu sıkıntılar içinde tamamlamıştı. Sezon sonunda ise hem takım oyuncuları hem teknik heyet ve hem de kulübün yeni sezonda ne yapacakları merakla beklenmeye başlandı.

Bu durum karşısında ismi Süper Lig temsilcimiz Kayserispor ile anılan AGÜ Spor Bayan Basketbol takımının sarı-kırmızılı çatı altına alınması gündeme gelmişti. Ancak her iki kulüp için henüz bir gelişme yaşanmadı. Spor camiasında ise Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki´nin bu duruma el atması ve sorunu sonlandırması beklenmeye devam ediliyor. Sezon yaklaşmadan önce ise Baş antrenör Ayhan Avcı´nın takım kurma hayali ve yeni sezon planı ise askıda bekliyor. Avcı daha önceki açıklamalarında ?İnanın gelecek sene ile ilgili ne olacak bilmiyorum. Daha doğrusu kimse biliyor. Şu an bir belirsizlik var? diye konuşmuştu.

Geçmiş senelerde Play-Off finaline kadar yükselen, 3 kez EuroCup finali oynayan AGÜ Spor 2017-2018 sezonunda çıktığı 24 müsabakadan 8 galibiyet 16 mağlubiyet alarak ligi 32 puanla 10´uncu sırada tamamladı.