AGÜ SPOR, EUROCUP´TA 2´DE 0 YAPTI

AGÜ SPOR, EUROCUP´TA 2´DE 0 YAPTI

EuroCup ikinci haftasında da mağlup olan AGÜ Spor, EuroCup macerasını zora soktu. Maçın ardından konuşan Baş Antrenör Ayhan Avcı, ?EuroCup´ta devam edeceksek, takviye şart´ dedi.

EuroCup Women´de 2.hafta geride kaldı. İkinci hafta karşılaşmasında AGÜ Spor, Polonya ekibi Sleza Wroclaw´ı karşılaştı. Temsilcimiz, son saniyede yediği sayı ile sahadan 72-70 mağlup ayrıldı.

Grup maçlarında 2´de 0 yapan AGÜ Spor´da maçın ardından açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Ayhan Avcı, şöyle dedi: ?Polonya ekibini tebrik ediyorum. Zor geçeceğini biliyorduk. Gizem Sezer´in sakatlığı bizi uzun rotasyonunda çok zorladı. Maç boyuncu çok iyi oynayan Melis Gülcan´ın sakatlığı bunlar bizim için şansızlıklar. Sene başından bu yana aynı şeyi söylüyorum, bu takım çok mücadele ediyor. Etmeye devam edecekte, ama kapasitesi de belli bir takımız. EuroCup´ta işimiz çok zor ve gruptan çıkmamız da çok zor. Ya takviye yapacağız ya da EuroCup maceramız haftaya bitecek gibi görünüyor. Sonuna kadar ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Çok iyi ve sert bir takıma karşı oynadık. Hiç küçümsenecek bir takım değil. İlk haftada da çok iyi bir galibiyet aldıklar. 6 oyuncu ile rotasyonu çok yapamıyoruz. Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacağız. İnşallah da kazanacağız. Bu sezon daha çok emek vermemiz gerekiyor. Kadromuz yeterli ve kaliteli değil ama elimizden geldiği kadarıyla savaşı devam ettireceğiz.?