AGÜ SPOR, 18 SAYI FARKLA MAĞLUP

AGÜ SPOR, 18 SAYI FARKLA MAĞLUP

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde sezonun 11.haftasında AGÜ Spor, deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk oldu. AGÜ Spor karşılaşmadan 78-60 mağlup ayrıldı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 11.hafta maçında AGÜ Spor, deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk oldu. Fenerbahçe karşısına Nilay, Melis, Gabi, D.Page ve M. Tolo ilk 5´i çıkan AGÜ Spor, ilk periyotu 22-18 Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe ilk çeyrekte farkı 8 sayıya kadar yükselmesine rağmen AGÜ Spor bu sayı farkını 4 sayıya geriletti. AGÜ Spor´da Melis Gülcan ilk çeyrekte 7 sayı bulan oyuncu oldu. İkinci periyotta ise Fenerbahçe, yeniden sayı farkını yükseltme adına pota altı ve şut oranlarını artırdı. AGÜ Spor, bu periyotta Fenerbahçe´ye 9 sayı farkla 41-30 yenilen taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk periyotunda Fenerbahçe, AGÜ Spor karşısında sayı farkını 20 sayıya kadar çıkartmayı başardı. 3.periyot sonunda AGÜ Spor, Fenerbahçe karşısında 60-44´lük skor ile geride kaldı. Bu periyotla birlikte AGÜ Spor´da en skorer oyuncu 13 sayı ile Melis Gülcan oldu. Son periyotta ise Fenerbahçe baskısını artırarak sayı farkını da açmaya başladı. Maçın son düdüğü ile AGÜ Spor, Fenerbahçe deplasmanında 18 farkla 78-60´lık skorla mağlup oldu.