AGÜ AVRUPA´DAKİ 5.MAÇINA ÇIKIYOR

AGÜ AVRUPA´DAKİ 5.MAÇINA ÇIKIYOR

Euro Cup´ta mücadele eden AGÜ Spor, 5.hafta karşılaşmasında Polonya ekibi Sleza´ya konuk olacak. Karşılaşma çarşamba günü saat 21:00´da başlayacak.

Euro Cup temsilcimiz AGÜ Spor, çıktığı ilk iki karşılaşmayı kaybetmiş ve umutlarını 3.maça taşımıştı. Üçüncü ve dördüncü maçını kazanan AGÜ Spor, Euro Cup´ta devam edebilmesi için kalan 2 maçını kazanarak, yoluna devam etmek istiyor.

Hafta sonunda ligde BOTAŞ´a konuk olan ve sahadan galibiyetle ayrılan AGÜ Spor, bu karşılaşmanın ardından Euro Cup 5.hafta karşılaşması için Polonya´ya gitti. Temsilcimiz maç gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Kırmızı-beyazlı ekip, 5.hafta karşılaşmasında Sleza´ya konuk olacak. AGÜ Spor, bu karşılaşmayı mutlaka kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Baş Antrenör Ayhan Avcı, ?Euro Cup´ta devam etmek istiyorsak, takviye yapmamız gerekiyor´ demişti. Bu karşılaşma öncesi takıma guard Natasha Lacy ve İngiliz forvet Chantelle Handy katıldı. Başta Baş Antrenör Ayhan Avcı ve yönetim, yeni oyuncuların takıma katılması ile AGÜ Spor´un Euro Cup´ta yoluna devam edeceğine inanıyor.

Sleza-AGÜ Spor karşılaşması, Hala Wielofunkcyjna´da oynanacak. Karşılaşma 22 Kasım Çarşamba günü Türkiye saati ile 21.00´da başlayacak.