14 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR CEZASI

14 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR CEZASI

14 yaşındaki kıza cinsel istismara mahkeme 19 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

Kayseri´de K.B. (14) adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan üniversite öğrencisi Emrah S. (19), 19 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Geçen Ocak ayında merkez Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda Emrah S., K.B.`ye cinsel istismarda bulundu. K.B.`nin durumu anlattığı annesi H.B., polis merkezine giderek, şikayette bulundu. Gözaltına alınan Emrah S., mahkemece tutuklandı. Kayseri 3`üncü Ağır Ceza Mahkemesi`nde `nitelikli cinsel istismar` ve `hürriyeti yoksun kılma` suçlarından tutuklu yargılanan Emrah S., karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Sanık Emrah S., K.B. ile birbirlerini sevdiklerini ve evlenmek istediklerini iddia ederek, "K.B.`nin ailesi çok muhafazakardı, evlenmek istiyorduk. `İlişkiye girdik` dersek evlendirirler diye düşündük. Hiçbir şekilde kesinlikle ilişkiye girmedik. Birbirimizi çok seviyorduk, sadece evlenebilmek için ilişki olduğu tarzında böyle bir şey söyledik, o da ters tepti. Cinsel anlamda hiçbir şey olmadı, ailesi ile ağabeyleri ile kavga ettik. K.B. şimdi ailesinden korktuğu için gerçeği söyleyemiyor. Suçsuzum, beraatımı istiyorum" dedi. 
Mahkeme heyeti, sanık Emrah S.`ye `çocuğun nitelikli cinsel istismarı` suçundan 16 yıl 8 ay, `kişiyi hürriyetinden yoksun kılma` suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün olmak üzere toplam 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası verdi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.