DEMİRÖZÜ İLE YOLLAR AYRILDI

 DEMİRÖZÜ İLE YOLLAR AYRILDI

Sezonda henüz galibiyet yaşayamayan Kayseri Erciyesspor´da yönetim teknik patron Alaaddin Demirözü ile kulüp tesislerinde toplantı gerçekleştirdi. Demirözü´nün toplantıda yönetim kurulundan izin istediği, Başkan Ziya Eren´in de Demirözü´nün bu kararına on

PTT 1. Lig´e yeni bir oluşum ile başlayan ve ilk iki haftayı beraberliklerle tamamlayan Kayseri Erciyesspor´da son 5 haftada üst üste alınan mağlubiyetler can sıkarken, yönetim kurulu, teknik heyet ve teknik direktör Alaaddin Demirözü ile bir araya geldi. Kulüp tesislerinde yapılan görüşmede ise Demirözü, ?Takıma zarar vermemek adına izin istiyorum? dedi. Başkan Ziya Eren ise bu talebe onay verdi ve Demirözü resmen Erciyesspor´u bırakmış oldu.
Düzenlenen toplantıda Teknik Direktör Alaaddin Demirözü´nün yönetime ?Takıma zarar veriyorum. Bırakmak isterim. Elimizden geldiğince ligde başarıyı yakalamak istedik. Ancak elimizde bulunan kadro bu kadarına yetti. Erciyesspor´un daha fazla zarar görmemesi için görevimi bırakmak istiyorum? dediği öğrenilirken, Başkan Ziya Eren´in Demirözü´ne ?Erciyesspor´un başarı için elimizden geleni yapacağız. Sayın hocamız Erciyespor için bir karar aldı ve bizden izin istedi. Toplantı süresince uzun uzun konuştuk ancak karar değişmedi. Bizde yönetim kurulu olarak Demirözü tarafından istenilen izni verdik? dedi.
Demirözü´nün istifasının ardından bu kez gözler yeni oluşacak teknik heyete çevrildi. Başkan Ziya Eren´in en kısa sürede takımın başına bir isim geçirmek için düğmeye bastığı ve görüşmelerede en kısa sürede başlayacağı öğrenildi.