DEVELİ VE SAHABİYE GALİP

DEVELİ VE SAHABİYE GALİP

Voleybol Erkekler 2. Lig 4. Grup temsilcilerimizden iyi haber geldi. Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda Develi Belediyespor ve Sahabiyespor sahadan galibiyetle ayrıldılar.

Voleybol 2.Lig Erkekler 4. Grup 3.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan mücadelelerle sona erdi. Sahabiyespor, deplasmanda Adana Voleybol´a konuk oldu ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Develi Belediyespor ise sahasında Seyhan Belediyespor´u konuk etti.

Grup temsilcilerimizden Sahabiyespor haftanın açılış maçında Adana Yüreğir deplasmanında boy gösterdi. Adana Voleybol takımına konuk olan Sahabiyespor, Kayseri´ye 3-0 galip dönen taraf oldu. Gruptaki diğer temsilcimiz Develi Belediyespor ise sahasında Seyhan Belediyespor´u konuk etti. Develi İlçe Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf konuk ekip Seyhan Belediye oldu. Seyhan Belediye ilk seti 23-25 kazanmasını bildi.

İkinci sette ağırlığını koyan Develi Belediyespor, bu seti 25-22 kazandı. 3.sette ise Develi Belediyespor 25-19 galip geldi. Dördüncü set ise çekişmeye sahne olurken, Develi Belediyespor, 2 sayı farkla 25-23 kazanan taraf oldu ve sahasında 3-1´lik galibiyete uzandı.